4 людини постраждали у ДТП за участі мікроавтобуса та автівки патрульних.

 

Учора, 3 травня, у Львові трапилася ДТП за участі автівки патрульної поліції. Постраждали 4 людини, повідомили у прес-службі патрульної поліції Львівщини.

 

«Інспектори під час оформлення адмінматеріалу про порушення правил дорожнього руху отримали виклик про те, що на Левандівському мосту двоє невідомих осіб убивають чоловіка.

 

Патрульні швидко відреагували. Сівши у службовий автомобіль, вони ввімкнули проблискові маячки синього та червоного кольорів, сирени і почали розвертатися.

 

Мікроавтобус, який їхав у крайній лівій смузі, здійснив зіткнення з патрульним автомобілем. Авто патрульних не перетнуло суцільних смуг. Внаслідок автопригоди до лікарні забрали 4-х осіб: двох з мікроавтобуса і двох патрульних», – ідеться в повідомленні.

 

«64-річна жителька Черкащини отримала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забій лівого ключового суглобу. У 43-річної мешканки столиці медики діагностували закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку. Постраждалих жінок госпіталізували до лікарні», – уточнили в департаменті з питань цивільного захисту населення Львівської ОДА.

 

«24-річний правоохоронець був госпіталізуваний до медичної установи з діагнозом: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій грудної клітки, тупа травма живота. Його напарник, 26-річний львів’янин, отримав закритий перелом кісток правої кисті, але після надання домедичної допомоги відмовився від госпіталізації», – додали в департаменті.

04.05.2018