Депутатів пікетують через будівництво сміттєпереробного заводу.

 

Сьогодні, 19 квітня, під стінами Львівської міської ради, де відбувається засідання сесії ЛМР, зібралися мешканці мікрорайонів Знесіння, Кривчиці та Личаківського району міста, які протестують проти будівництва сміттєпереробного заводу на вул. Пластовій, 13, передає ЛП.

 

Люди стверджують, що сьогодні на територію майбутнього сміттєпереробного комплексу на вул. Пластовій, 13 вже звозять сміття.

 

«"Грінера" вже завозить сміття на ту територію. У нас і так є багато стихійних сміттєзвалищ, підприємств, які шкодять здоров’ю. Саме ми, мешканці цієї частини Львова, і без того часто маємо захворювання дихальних шляхів. То чому цей сміттєпереробний завод потрібно будувати саме на вул. Пластовій? Ми налаштовані радикально. Якщо сьогодні нас у міській раді не почують, то ми будемо блокувати завіз того сміття, яке вже завозять на ділянку майбутнього заводу, також далі влаштовуватимемо пікети», – розповіла одна з учасниць пікету.


Мешканці вимагають у депутатів скасувати всі попередні рішення щодо будівництва заводу на Пластовій та домовитися з обласним керівництвом про можливість зведення підприємства за межами міста.

 

Як повідомляв Z, зібрано 1200 підписів проти будівництва сміттєпереробного заводу на вул. Пластовій, 13. Збір підписів триває й зараз під стінами міськради.

19.04.2018