Сесію облради пікетують націоналісти та співаки.

 

Сьогодні, 17 квітня, триває засідання сесії Львівської обласної ради.

 

Ще перед початком засідання біля приміщення ЛОР на вул. Винниченка почались збиратись представники ВО «Свобода», Правого сектора та Національного корпусу.

 

Відтак, близько 50-ти націоналістів протестуюють проти корупції у владі та олігархів, передають Варіанти.

 

Вони стоять із плакатами з написами: «За українське майбутнє без олігархів» та «За соціальне і національне визволення».

 

Основними вимогами до депутатів є підтримання пакету докорінних реформ та перетворень, що «мають звільнити Україну від пухлини олігархічного режиму».

 

Сьогодні ж перед сесійним засіданням під стінами Львівської обласної ради зібралися представники Заслуженого Прикарпатського ансамблю пісні і танцю «Верховина», діяльність яких припинили фінансувати з обласного бюджету від грудня минулого року.

 

«Для нас це було дуже великою несподіванкою. Як виявилося, це сталося через халатність нашого директора. В колективі дуже багато молоді і хороших артистів. Фінансування з міського бюджету Дрогобича – це фактичного нічого, ми залишаємося на мінімальних зарплатах. Тому ми приїхали сюди,щоб довести, що вартуємо фінансування з обласного бюджету», – сказала виконувач обов’язків завідувача художньо-постановочною частиною ансамблю «Верховина» Любов Сторонська, передає ЛП.

17.04.2018