Обласну клінічну лікарню очолить Михайло Гичка.

 

Комісія з визначення директора Львівської обласної клінічної лікарні рекомендувала на посаду очільника медзаклада чинного керівника Михайла Гичку. За його кандидатуру проголосували 8 членів комісії, передає ЛП.

 

На цю посаду був ще один кандидат – колишня заступниця Михайла Гички Наталія Ван Доверен. Однак, члени комісії вирішили визнати її непретендентом через те, що вона не подала повного пакету документів на конкурс: ідеться про оригінал довідки МВС про наявність або відсутність судимості, витяг з єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення, та підтвердження декларації про доходи.

 

Михайло Гичка розповів, що в 2018-19 рр. планується завершення реконструкції та введення в експлуатацію акушерського корпусу лікарні, створення банку грудного молока, модернізація хірургічного відділення №2 і №3.

 

Своєю чергою Наталія Ван Доверен обурилась результатами засідання, назвавши їх виборами без вибору.

 

Михайло Гичка є сватом народного депутата України від БПП Богдана Дубневича: його син Назарій Гичка одружений на доньці львівського бізнесмена. Також торік він посів друге місце у списку найбагатших медиків України.

16.04.2018