"Самопоміч" братиме участь у президентських виборах.

 

Лідер партії "Самопоміч", міський голова Львова Андрій Садовий заявив про те, що "Самопоміч" братиме участь у президентських виборах 2019 року.

 

Про це він сказав на з'їзді партії у Києві.

 

"Для того, аби реалізувати ідеї, “Самопоміч” мусить здобути важелі впливу. Ми з вами будуємо партію, яка найближчим часом візьме активну участь у президентських та парламентських виборах. Ми зобов’язані донести наші ідеї до максимальної кількості людей. І ми зобов’язані перемагати", – заявив Садовий. Голова Львова закликав "бути реалістами" і сказав, що союзник "Самопомочі" – "це ті, кому ми маємо повернути Україну".

 

"Мене часто питають – яка наша цільова аудиторія, на кого ми орієнтуємось, яку ідеологію сповідуємо? Ви знаєте, про вибір цільових груп ми будемо говорити, коли в країні буде формуватися справжнє конкурентне політичне середовище. І різні соціальні групи будуть давати народження власним політичним проектам, які представлятимуть їхні соціальні інтереси", – зазначив бурмістр.

 

"Хоч я свідомий, що не до всіх зуміємо донести ці ідеї і переконати в щирості наших намірів. Опір і протидія будуть надзвичайними", – передбачає Садовий.

 

19.03.2018