"Динамо" програло "Лаціо" вдома й вилетіло із Ліги Європи.

 

Київське "Динамо" поступилося римському клубові "Лаціо" в матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи.

 

Перший матч завершився нічиєю – 2:2. Цей результат залишав для "Динамо" хороші шанси на підсумковий успіх – фактично, було досить не програти. Оптимізму додавала й гра киян у Римі, де вони непогано виглядали в обороні та добре будували власні атаки. У четвер же на полі було інше "Динамо", з провалами в захисті та слабким футболом попереду, коментує "Футбол 24".

 

Гравці "Лаціо" з перших хвилин пішли великими силами вперед, а "динамівська" оборона почала лускати. Андерсон та Іммобіле створювали момент за моментом, але в останню мить захисники та голкіпер "Динамо" рятували ситуацію.

 

Гості таки знайшли можливість забити до перерви – Луїс Альберто виконав подачу з кутового, а Лейва головою переправив м'яч у сітку.

 

"Динамо" відповіло на це кількома швидкими випадами від Циганкова та Бєсєдіна, які акцентованими ударами не завершилися. Запам'ятався гострий неточний постріл Буяльського, але загалом кияни програвали супернику за всіма параметрами.

 

Другу половину зустрічі римський клуб розпочав не настільки агресивно, але гольові епізоди біля воріт Бойка все одно з'являлися. Міг забивати з пари метрів Патрік, постійно набігав Іммобіле, дуже гострими були випади Андерсона та стандарти Луїса Альберто. Саме чергова подача креативного лідера римлян і спричинила до взяття воріт Бойка вдруге – вдало прийшов у штрафний майданчик киян де Врей.

 

Натомість "Динамо" й далі рідко виходило в атаку. Сяку-таку загрозу володінням "б'янкочелесті" принесли тільки удари Циганкова та Гонсалеса з-за меж штрафного майданчика.

 

16.03.2018