Облрада хоче провести фінансовий та будівельний аудит «Арени Львів».

 

Сьогодні, 12 березня, на стадіоні «Арена Львів» відбулася чергова нарада щодо його майбутнього. Участь у нараді взяв держсекретар Міністерства молоді та спорту Олег Немчінов, а також заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк і представники дирекції «Арени Львів», інформує прес-служба Львівської обласної ради.

 

Під час наради присутні ознайомились із походженням та обсягами боргів, які утворилися, обговорили можливості здачі в експлуатації 2-ї черги будівництва.

 

Володимир Гірняк порушив питання якості виконаних робіт та відповідності їх чинним нормам. Стадіону лише 7 років, проте, якщо негайно не вжити заходів, на переконання політика, із часом він не зможе приймати матчів на належному рівні, оскільки подекуди тут вже помітні руйнування.

 

«Сьогодні відбулася вже третя нарада, яка має бути переломною. Від січня, на жаль, тут ситуація не покращилася. По-перше, треба створити робочу групу. По-друге, визначитися з датами введення в експлуатацію 2 черги з фінансуванням того, що залишилося зробити. По-третє, провести фінансовий та будівельний аудит щодо якості виконаних робіт. Далі – налагодити співпрацю з футбольним клубом, бо інакше не буде тут життя. І головне – визначити господаря. Треба цей процес запускати, бо ситуація тільки погіршуватиметься. І часу у нас немає», – прокоментував Володимир Гірняк.

 

За результатами наради створять робочу групу, куди увійдуть, зокрема, представники профільного міністерства та обласної ради.

12.03.2018