"Динамо" ремісувало з "Лаціо" в 1/8 Ліги Європи.

 

Київське "Динамо" розписало мирову з римським "Лаціо" у першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи – 2:2.

 

Як пише "Футбол 24", перший тайм команди провели без голів, а відразу після перерви почали забивати.

 

"Динамо" на 52-й хвилині відкрило рахунок – Піваріч зліва подав у штрафний майданчик на Бєсєдіна, той скинув Циганкову, а Віктор спиною до воріт п'ятою відправив м'яч у сітку.

 

Римляни відігралися за дві хвилини – Андерсон та Іммобіле скористалися провалом центру півзахисту та оборони киян. Незабаром вже господарі вийшли вперед, коли Мілінковіч-Савіч вивів на удар Андерсона, а бразилець уміло пробив повз Бойка.

 

Мораєс розкішним ударом з-за меж штрафного майданчика знову відновив рівновагу в зустрічі та встановив підсумковий рахунок – 2:2.

 

Виїзна результативна нічия залишає для Динамо хороші шанси на вихід у чвертьфінал Ліги Європи. Доля протистояння вирішиться 15 березня на НСК "Олімпійський".

 

"Грою своєї команди я задоволений. Були помилки, але без них не буває. Я повністю задоволений грою команди як у захисті, так і в нападі", – прокоментував головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич, додавши, що "ми сьогодні зіграли лише перший тайм".

 

Хацкевич сказав, що "динамівцям" бракує таких ігор у внутрішньому чемпіонаті. "Гра була на дуже високих швидкостях, команда суперника створювала тиск на нас. В чемпіонаті ми більше все-таки працюємо з м'ячем, а тут у нас інші завдання", – визнав тренер.

 

09.03.2018