Поліція схопила двох молодиків під час рекламування наркотиків.

 

Львівська патрульна поліція затримала у Львові двох 18-річних хлопців, які розмальовували фасади будинків та загорожі написами з адресами інтернет-сайтів для продажу наркотиків.

 

Як повідомили у львівській поліції, молодиків затримали на вулиці Зубрівській у Львові.

 

"Патрульні отримали повідомлення про пошкодження майна на вул. Манастирського. Заявник повідомив, що невідомі особи балончиком з аерозольною фарбою розмальовують фасади будинків. Інспектори отримали опис правопорушників та напрямок їхнього руху. Патрульні почали перевіряти прилеглі вулиці. Вже на вулиці Зубрівській інспектори виявили двох осіб, які почали втікати, як тільки побачили поліцейський автомобіль", – описують у патрульній поліції.

 

Під час затримання хлопці нервували і плуталися в поясненнях та заперечували свою причетність до нанесення написів на стіни будинків. Перевірка засвідчила, що ті раніше мали проблеми з поліцією, а одного з них притягали до кримінальної відповідальності за наркотики та опір правоохоронцю.

 

Після того, як виявилося, що хлопці не просто розмальовували стіни, а рекламували саме інтернет-ресурси для збуту наркотиків, на місце події скерували слідчо-оперативну групу".

 

"Слідчі виявили й інші докази, що можуть підтверджувати причетність даних громадян до продажу наркотичних речовин", – повідомили в поліції.

 

Хлопців спровадили до Сихівського відділу поліції для встановлення обставин справи.

 

Нагадаємо, в лютому у Львові патрульні спільно з активістами почали замальовувати на фасадах будинків та інших об'єктах рекламу сайтів із продажу наркотиків. Ці написи масово з'являються в місті вже зо два роки.

 

05.03.2018