Виконком затвердив перелік учасників АТО, які отримають по 100 тис. грн.

 

Сьогодні, 2 березня, виконавчий комітет Львівської міської ради ухвалив рішення про виділення з міського бюджету 15 млн 900 тис. грн у межах «Програми про захист інтересів учасників антитерористичної операції», інформує прес-служба ЛМР.

 

Відтак 159 учасників АТО отримають одноразову матеріальну допомогу на вирішення соціально-побутових питань у розмірі 100 тис. грн кожен.

 

Загалом у 2018 році, відповідно до програми, тисяча бійців АТО зі Львова отримають таку допомогу. Програма діятиме у Львові до 2020 року, тому ще по тисячі бійців отримають виплати у 2019 і 2020 рр.

 

Заяви на отримання матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань приймає Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій, що працює на вул. Пекарській, 41, а формує черговість включення у список на отримання допомоги громадська комісія із захисту інтересів учасників АТО, що діє при центрі. Комісія формує рекомендаційний список, а рішення про його затвердження або внесення правок ухвалює виконавчий комітет Львівської міської ради.

02.03.2018