Молодий хлопець загинув під час втечі від поліції.

 

Учора, 8 лютого, уночі в центрі Львова помер відвідувач «спортивної лотереї» на вулиці Куліша, 4. Це сталося під час поліцейської облави, інформує прес-служба Патрульної поліції Львівській області.

 

«Вчора, 8 лютого, під час відпрацювання екіпажем патрульної поліції Львова лотерейних закладів, в одному з них інспектори зупинили хлопця. При поверхневій перевірці в нього виявили пакет з невідомою речовиною. 22-річний львів’янин проковтнув виявлений співробітниками поліції пакетик, після чого намагався втекти», – ідеться в повідомленні.

 

Поліцейські затримали хлопця, вмовляючи виплюнути пакетик, однак той знепритомнів.

 

До приїзду медиків патрульні надавали домедичну допомогу, зокрема робили непрямий масаж серця. Однак бригада «швидкої» констатувала смерть юнака.

 

На місці події працювала слідчо-оперативна група та представники прокуратури Львівської області. Тривають слідчі дії. Причину смерті хлопця встановить судово-медична експертиза.

 

Тим часом за словами координатора ГО «Варта700» Наталії Шелестак, до хлопця застосували силу.

 

«Я не експерт, звичайно, а причину смерті встановить експертиза, проте на камерах видно, що його крутили п’ятеро поліцейських і застосували силу. Зі слів родини – хлопець був здоровим, без хронічних захворювань» – повідомила вона, передає ЛП.

09.02.2018