Вулицю Замарстинівську реконструюватиме «Онур».

 

Вчора, 6 лютого, ЛКП «Львівавтодор» уклало договір підряду «Реконструкція вул. Замарстинівської (від вул. Гайдамацької до вул. Торф’яної)». Переможцем тендеру стало ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл», інформує прес-служба Львівської міської ради.

 

«Ціна договору "Реконструкція вул. Замарстинівської (від вул. Гайдамацької до вул. Торф’яної)", який ми уклали з переможцем тендеру ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл", 84 476 020 грн. Тривалість будівництва, відповідно до проекту організації будівництва (ПОБ), становить 22 місяці. Роботи плануємо розпочати після отримання дозволу на початок робіт. Дозвіл на початок робіт очікуємо отримати в найближчий час», – повідомив Олексій Хміль, речник ЛКП «Львівавтодор».

 

Проектом передбачені реконструкція вулиці з трамвайними коліями – 0,899 км, перекладка каналізаційного колектора по вул. Замарстинівській в межах реконструкції вулиці, заміна ділянок колекторів з бокових вулиць, заміна всіх випусків з житлових будинків та випусків з дощових ринв, заміна всіх дощоприймачів та їхніх приєднань до вуличних колекторів з влаштуванням гідрозатворів, влаштування колодязів та камер на підключенні до каналізаційної мережі, заміна чавунного водопроводу діаметром 150–200 мм вздовж вул. Замарстинівської, заміна ділянок водопроводів з бокових вулиць, влаштування гідрантів та запірної арматури, влаштування колодязів на підключенні водопроводів з бокових вулиць, влаштування дренажу дорожнього полотна, влаштування зовнішнього освітлення, захист мереж електропостачання, систем зв'язку, заміна газопроводів середнього і низького тисків, влаштування контактної мережі трамваю.

07.02.2018