Помер двічі чемпіон світу з фрі-файту Ігор Слюсарчук.

 

Відомий український боєць змішаного стилю, двічі чемпіон світу з фрі-файту Ігор Слюсарчук раптово помер сьогодні, 6 лютого, у Львові, повідомила речниця ГУ Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська, передає Zaxid.net.

 

За її словами, сьогодні близько 10:30 правоохоронці отримали від лікарів повідомлення про те, що в орендованій квартирі на вул. Масарика помер 28-річний чоловік.

 

Експерти, які оглянули тіло, ознак насильницької смерті не виявили. Остаточну причину смерті ще встановлюватимуть, однак, за попередніми висновками, Ігор Слюсарчук помер від інсульту. Нещодавно він повернувся зі змагань.

 

З 2010 року тернополянин Ігор Слюсарчук провів на рингу понад 30 боїв, у 15-ти з яких він переміг нокаутом. У 2011-му і 2012 роках виграв звання чемпіона світу з фрі-файту у надважкій вазі.

 

Фрі-файт є синтезом низки бойових мистецтв і поєднує в собі прийоми ведення бою в різноманітних ситуаціях: тут дозволені удари ліктями, колінами в корпус і голову суперника, удари в стрибку чи з розвороту, а також кидки чи задушливі прийоми.

06.02.2018