«Хлібпром» переїжджає зі Самбора до Львова.

 

«Концерн Хлібпром» розпочинає перенесення виробництва з Самбірського хлібокомбінату до Львова, інформує прес-служба підприємства.

 

Ідеться про роботу з потужностями Львівських хлібзаводів №1 та №5.

 

«Це  дозволить підвищити показники ефективності компанії за рахунок перенесення виробництва з "Самбірхліб" на великі виробничі майданчики Львова, що дасть можливість подальшого економічного розвитку регіону та компанії в цілому.

 

Для збереження місць праці і можливості підвищити свій дохід, працівникам Самбірського хлібокомбінату було запропоноване переведення на відповідні львівські заводи. Розуміючи віддаленість місць проживання працівників від львівських заводів, "Хлібпром" бере на себе повну відповідальність за щоденну доставку працівників з Самбора та його околиць на роботу у Львів та в зворотному напрямку», – ідеться в повідомленні.

 

Наголошується, що «Хлібпром» продовжуватиме постачати свою продукцію на територію Самбору.

 

«Концерн Хлібпром» входить до холдингу OKKO-Group. Компанія об’єднує вісім виробничих підрозділів у Львівській та Вінницькій областях. Основним напрямом діяльності підприємства є виробництво борошна, хліба, кондитерської продукції та хлібних напівфабрикатів. Компанії належать торгові марки «Хлібна хата», «Вінницяхліб», «Хліб по-львівськи», «Любляна», Bandinelli.

05.02.2018