У міськраді розповіли, які вулиці ремонтуватимуть цьогоріч.

 

Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради назвав вулиці, що завершать реконструювати, капітально або частково відремонтують у 2018-му році, інформує прес-служба Львівської міськради.

 

Так, заплановано розпочати будівництво велодоріжок на вул. Княгині Ольги - вул. Академіка А. Сахарова та на пр. В.Чорновола, від вул. В.Липинського до вул. Варшавської.

 

Також – завершити реконструкцію пр. Червоної Калини, реконструкцію вулиць І.Пулюя -Трускавецької, вул. Зимновідської та вул. Станційної, вул. Богданівської.

 

Плянується виконати та завершити реконструкцію вулиць з трамвайними коліями: вул. Личаківську (від вул. І.Мечнікова до вул. Пасічної), вулицю Замарстинівську (від вул. Гайдамацької до вул. Торф’яної), вулицю Чернівецьку, реконструювати площу Двірцеву, збудувати гравійну дорогу від західного обходу м. Львова до житлового масиву «Білогорща», відремонтувати вул. Пластову (від вул. Богданівської до вул. Бескидської).

 

Окрім того, у планах міськради – завершити аварійно-відновлювальні роботи шляхопроводу на вул. Городоцькій, 166, зокрема влаштувати верхній шар дорожнього покриття; розпочати будівництво пішохідного моста через залізничну колію на вул. А. Головатого – І. Сулими та будівництво шляхопроводу в районі вул. Т. Шевченка – О. Ковча; виконати обстеження технічного стану і випробування дев’яти штучних споруд - мостів, шляхопроводів, на що міським бюджетом передбачені видатки в обсязі 600 тис. грн.

02.02.2018