За добу в області трапилось 8 пожеж.

 

Протягом минулої доби в Івано-Франківській області сталось 8 пожеж, інформують в ГУ ДСНС Івано-Франківщини.

 

Так, в селі Чернятин Городенківського району горіло приміщення котельні магазину «Будівельні матеріали». Вогонь частково знищив перекриття та горище. Попередня причина виникнення пожежі – перегрів котла на твердому паливі.

 

В Івано-Франківську на вулиці Вовчинецькій горіло сміття в підвальному приміщенні 9-поверхового житлового будинку. Причину виникнення пожежі встановлюють.

 

У селі Хриплин Івано-Франківської міської ради горів житловий будинок. Вогонь його повністю знищив. Причину виникнення пожежі встановлюють.

 

В селі Мала Тур’я Долинського району спалахнули житловий будинок та прибудови. Вогонь знищив житлову кімнату, покрівлю будинку, прибудову та речі домашнього вжитку. Причину виникнення пожежі встановлюють.

 

В Івано-Франківську на вулиці Василишина виникла пожежа адмінбудинку бази Облжитлопостачторгу. Горіло приміщення котельні та горище. Причину виникнення пожежі встановлюють.

 

В селі Текуче Косівського району зайнялася господарська будівля (літня кухня). Вогонь пошкодив кімнату та речі домашнього вжитку. Причину виникнення пожежі встановлюють.

 

В селі Олешків Снятинського району виникла пожежа у комплексі господарських будівель (літня кухня, стодола). Вогонь знищив покриття. Причину виникнення пожежі встановлюють.

 

В селі Княгиничі Рогатинського району спалахнув піднавіс з сіном на території приватного господарства. Вогонь знищив піднавіс та сіно. Причину виникнення пожежі встановлюють.

16.01.2018