Комунальний перевізник купив 6 автоматичних систем підрахунку пасажирів.

 

Львівське комунальне підприємство «АТП №1» 10 січня уклало угоду на закупівлю систем автоматичного підрахунку пасажирів із вінницьким підприємством «Джемекіл», інформують Наші гроші з посиланням на систему публічних закупівель Prozorro.

 

Сума договору за двома лотами становить 254 тис. грн.

 

Відтак, придбано шість автоматичних систем підрахунку пасажирів Intranso Smart Counter 300V та Intranso Smart Counter 200c. Вартість систем становить 37 тис. та 27 тис. грн відповідно.

 

Згідно з тендерною документацією, це власна розробка IT-компанії «Джемекіл». Різниця в моделях полягає у можливості обслуговувати різні типи автобусів. Перші призначені для автобусів моделі «Електрон А 18501», а другі – для «ЧАЗ А081.10», оскільки в них різна кількість дверей.

 

Автоматична система дозволяє здійснювати відеонагляд за автобусом в режимі онлайн. Також вона має здійснювати підрахунок пасажирів на кожних вхідних дверях транспортного засобу. Окремо система надаватиме дані щодо кількості пасажирів, які зайшли і вийшли на кожній зупинці з фіксуванням зупинки та часу. Програмне забезпечення передаватиме інформацію на сервер АТП із затримкою не більшою, ніж 2 хвилини.

 

Це перше державне замовлення фірми у Львівській області, а у Вінницькій фірма давно співпрацює з міською радою щодо підрахунку пасажирів. Заснована компанія у 2013 році.

12.01.2018