Поліція має "деякі зрушення" в розслідуванні вбивства Ноздровської.

 

Очільник поліції Київщини Дмитро Ценов повідомив, що у справі розслідування вбивства юристки Ірини Ноздровської є певні зрушення.

 

Про це інформує ТСН.ua.

 

"Є вже деякі зрушення, якими ми займаємося... Встановили останні години життя Ірини. Деякі нюанси ще не встановлені, думаю, за завтрашній день (тобто за середу, – Z) опрацюємо", – заявив він.

 

Зі слів Ценова, смерть Ноздровської настала за дві-три доби до того, як знайшли тіло – тобто приблизно в день її зникнення. "Є тілесні пошкодження, поранення колючим предметом", – додав Ценов.

 

Нагадаємо, 1 січня в селі Демидів, де мешкала Ірина Ноздровська, в одній з річок виявили тіло жінки без одягу – майже відразу поширилися повідомлення, що це і є Ноздровська.

 

Пані Ірина у статусі потерпілої відстоювала в суді покарання для винуватця аварії, в котрій у 2015 році загинула її сестра Світлана Сапатинська, – мешканця Демидова Дмитра Россошанського, племінника колишнього голови Вишгородського районного суду. Ноздровська скаржилася на погрози з боку родичів звинуваченого, заявляла, що місцеві поліція та суди всіляко чинили перешкоди розслідуванню.

 

Ірина також мала гострий конфлікт із сім'єю колишнього чоловіка своєї сестри, котрий забрав на своє виховання сина Світлани і забороняв її родині бачитися з дитиною, – в суді цей чоловік виступав з закликом пом'якшити вирок винуватцеві ДТП.

 

Народний депутат Мустафа Найєм після відвідин Демидова заявив, що станом на вечір вівторка правоохоронці відпрацьовували три основні версії – вбивство у зв'язку зі "справою Россошанського", вбивство через професійну діяльність Ноздровської, побутовий конфлікт.

 

"Версії про самогубство не розглядають, адже на тілі загиблої виявили сліди насильницької смерті. Після попередньої судово-медичної експертизи також відпала версія про зґвалтування", – прокоментував Найєм на своїй сторінці у Facebook.

 

03.01.2018