Від удушення чадним газом загинула сім’я з 4-ма дітьми.

 

30 грудня від чадного газу в Івано-Франківську на вул. Січових Стрільців загинула родина Оксани (Русани) і Сергія Гордієнків. Русана – відомий психолог, поетка, нетрадиційна цілителька, пише Курс.

 

Тіла загиблих виявив знайомий родини, який зайшов до них в гості.

 

Загинули Русана Гордієнко (1978 р. н.), її чоловік Сергій (1990 р. н.), син Огнезар (2007 р. н.), доньки Ївга (2007 р. н.), Ведана (2013 р. н.), син Тівер (2017 р. н.).

 

Похорон родини відбудеться сьогодні, 2 січня, у Будинку смутку. Оскільки вони не були християнами, зазначив брат загиблої, прощання відбудеться без християнських атрибутів, а тіла піддадуть кремації.

 

Імовірною причиною трагедії став новий газовий котел, вважають в міській комісії з надзвичайних ситуацій, передає Галка.

 

Новий котел встановили в квартирі сусідів загиблої родини Гордієнків. При цьому, за твердженням газовиків, котел не було належно уведено в експлуатацію. 22-річну дівчину, в квартирі якої замінили котел, також знайшли мертвою.

 

Брат Русани Гордій Остапович також повідомив, що небайдужі люди зібрали гроші на похорон – понад 50 тис. грн. Частину з них витратять на закупівлю індикаторів чадного газу, які роздаватимуть багатодітним родинам.

02.01.2018