На вулиці Степана Бандери буде бруківка.

 

Бруківка з вулиці Стеапана Бандери залишиться на місці, сказав міський голова Львова Андрій Садовий під час свого звітування, передає Твоє місто.

 

«Ви, напевне, чули багато дискусій стосовно бруківки на вулиці Бандери: а що ж там буде – бруківка чи асфальт? Я сьогодні ранком мав фінальну розмову з проектантами, і вони мене запевнили, що кількість бруківки на вулиці Бандери не зменшиться – навіть її буде там більше. Але там буде все переплановано таким чином, щоб був максимальний комфорт для людей, які там живуть, і для людей, які будуть користуватися цією дорогою», – сказав Андрій Садовий.

 

Як повідомляв Z, на громадських слуханнях щодо реконструкції вулиці Степана Бандери від 24 листопад, відкинули проект «Вулиця для всіх» та закликали почати розробку нового, що передбачатиме збереження автентичної бруківки, 4 смуги руху та відсутність велосипедної інфраструктури.

 

Пізніше у міській раді заявили, що громадські слухання носять рекомендативний характер. А на сайті електронних петицій міста зареєстрували дві протилежні петиції – за бруківку і за асфальт на вулиці Степана Бандери.

28.12.2017