У Міноборони РФ назвали пріоритетом мілітаризацію кордону з Україною.

 

У Міністерстві оборони РФ заявили, що розвиток військової інфраструктури біля кордонів з Україною стане пріоритетом для армії Росії.

 

Як передає УНІАН, про це міністр оборони РФ Сєрґєй Шойґу повідомив у вівторок на селекторній нараді.

 

З його слів, у військового відомства РФ попереду є "багато роботи", визначеної, зокрема, президентом РФ Владіміром Путіном.

 

"Крім цього, наприкінці року ми також подивимося підсумки виконання доручень президента РФ, даних як указами 2012 року, так і, безумовно, ті доручення, які давалися їм на травневих і листопадових нарадах у Сочі, яких пройшло вже десять, і здебільшого вони стосуються переозброєння армії. Але, звичайно, є і серйозні доручення з освоєння окремих регіонів. У даному разі я говорю про Арктику, я говорю про острівну частину на сході і, безумовно, все, що пов'язано зі зміцненням наших західних кордонів", – зазначив Шойґу.

 

Міністр оборони підкреслив, що вже "пророблена велика робота, пов'язана з розміщенням з'єднань". "І тут я не можу не відзначити активну роботу і командувачів округами, і будівельників, і, безумовно, тих, хто займався розміщенням дивізій", – додав Шойґу. 

 

26.12.2017