Протягом року на коліях загинули 43 людини.

 

Протягом 11-ти місяців 2017 року на Львівській залізниці зафіксовано 79 випадків травмування сторонніх громадян, із них 43 – з летальним наслідком, серед загиблих – двоє дітей, інформує прес-служба Львівської залізниці.

 

«За аналогічний період минулого року на території регіональної філії трапилося 103 випадки травмувань невиробничого характеру, внаслідок яких через власну необережність та легковажність загинуло 58 осіб, у тому числі 2 дитини», – ідеться у повідомленні.

 

Водночас протягом січня-листопада цього року на коліях регіональної філії «Львівська залізниця» зафіксовано 260 випадків застосування екстреного гальмування поїздів із метою запобігання наїзду на сторонніх осіб. Швидка реакція та професійні дії локомотивних бригад, виявлені у цих випадках, фактично врятували порушників від каліцтва та смерті.

 

На Львівській залізниці наголошують: у таких надзвичайних ситуаціях запобігти трагедії дуже важко, адже поїзд неможливо раптово зупинити. Залежно від швидкості руху та ваги рухомого складу, гальмівний шлях поїзда у режимі екстреного гальмування може становити навіть понад 1 кілометр.

25.12.2017