Водій на тротуарі збив жінку з 4-річною дитиною.

 

Учора, 20 грудня, у Яремчі сталась ДТП, в якій загинула 4-річна дівчинка, а її мати тяжко травмована. Подія трапилась близько 13 год. на вулиці Свободи у центральній частині міста, інфомує ГУ Нацполіції Івано-Франківської області.

 

За попередніми даними встановлено, що за кермом автомобіля «Форд Транзит» перебував 42-річний мешканець Закарпатської області. Рухаючись у напрямку с. Микуличин, він не впорався з керуванням, виїхав на тротуар, де допустив наїзд на пішоходів.

 

Очевидці стверджують, що транспортний засіб рухався на невисокій швидкості – приблизно 40-50 км/год. Такі ж пояснення надав і водій, який був тверезим, однак причини виїзду з проїжджої частини на тротуар він пояснити правоохоронцям не зміг.

 

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, поліція розпочала кримінальне провадження (ч. 2 ст. 286 ККУ). Під час слідства призначено проведення низки експертиз, за результатами яких буде встановлено детальні обставини та причини аварії.

 

Потерпілу жінку, мешканку с. Білі Ослави Надвірнянського району, доправили спочатку в місцеву, а відтак в обласну лікарню. Їй попередньо діагностували закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку та інші травми.

21.12.2017