Під час благодійного вечора "Пласт" зібрав 300 тис. грн для ремонту своїх приміщень.

 

Львівський осередок "Пласту" провів благодійний захід для збору коштів на потреби організації. На аукціоні пластунам вдалось зібрати 300 тис. грн, передає Zaxid.net.

 

До участі в спеціально підготовленому аукціоні запросили меценатів та потенційних інвесторів.

 

"Це перший благодійний вечір "Пласту" у Львові. Мета його – акумулювати кошти і ресурси для подальшого розвитку організації", – розповів Матвій Дух, голова осередку "Пласту" у Львові.

 

Кошти збирали насамперед для ремонту приміщень. Метою пластунів було зібрати 100 тис. грн.

 

«Нас цього року буде більш як дві тисячі і дорослих, і дітей, тобто нас дуже багато насправді. Але в нас є свої проблеми. Нам треба приміщення, аби займатися. Ми частково їх маємо, нам надає місто, але вони не завжди є в тому стані, або не так, скажімо, облаштовані, щоб дітям там було завжди цікаво», – розповіла Іванна Герус, фінансова директорка львівського осередку "Пласту".

 

У розважальній програмі – аукціон, лотерея призів для гостей та виступи спікерів. На аукціон пластуни виставили не лише витвори мистецтва, а й майстер-класи, поїздки в гори та навіть побачення із львівським архітектором.

 

Під час благодійного вечора вдалося зібрати близько 300 тис. грн. Витратять їх на ремонт і технічне забезпечення приміщень.

19.12.2017