Дводенна негода позбавила містян світла, а подекуди – і дахів.

 

Негода 11–13 грудня у Дрогобичі повалила дерева, знищила дахи 4-х будівель, обірвала проводи ліній електропередач і знеструмила частину міста, повідомили у дрогобицькому міськвиконкомі.

 

Начальник відділу надзвичайних ситуацій та цивільного захисту міськвиконкому Микола Летнянчин розповів, що 9 повалених дерев з вулиць міста прибрали працівники КП «Комбінат міського господарства». Одне з дерев на вулиці М. Шашкевича впало на будинок: щоб його забрати, довелося залучати фахівців ДСНС.

 

Протягом 11–13 грудня працівники Дрогобицького РЕМу працювали над відновленням електропостачання. Пік знеструмлення припав на 12 грудня, однак уже на вечір цього ж дня до більшості будинків було подано струм.

 

Учора, 13 грудня, спеціалісти Дрогобицького РЕМу продовжили роботи з відновлення електропостачання на вулиці Самбірській.

 

Поривами вітру пошкоджено дахи двох житлових будинків, дитячого садочка й інфекційного відділення дитячої міської лікарні.

 

Микола Летнянчин повідомив, що на засіданні комісії з надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення вирішено виділити з міського матеріального резервного фонду 80 кв. м  оцинкованої бляхи на перекриття пошкоджених дахів будинків.

14.12.2017