Повторна експертиза доводить причетність Петра Димінського до смертельної ДТП, – ЗМІ.

 

Слідство встановило безпосередню участь львівського бізнесмена Петра Димінського у смертельній ДТП на Львівщині у серпні 2017 року, внаслідок якої загинула 31-річна Наталія Тріла, пише Insider з посиланням на джерело в правоохоронних органах. 

 

Джерело, зі свого боку, посилається на результати повторної експертизи біологічних матеріалів.

 

Тим часом міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, пише Gazeta.ua, ані спростовує, ані підтверджує інформаціюї. Він "наполегливо радить" стежити за офіційними повідомленнями Нацполіції протягом сьогодні-завтра.

 

Як повідомляв Z, смертельна ДТП за участі автівки Петра Димінського сталась 18 серпня. Провину за загибель 31-річної жінки на себе взяв охоронець бізнесмена Андрій Борщ, проте слідство довело, що він не був за кермом автомобіля.

 

Днями мати загиблої Марія Тріла написала заяву про те, що отримала матеріальну компенсацію і не має матеріальних претензій у справі про загибель її доньки. Також вона відкликала довіреність у третіх осіб на представлення її інтересів у справі.

 

Петро Димінський з 22 серпня перебуває за кордоном, на допити не з’являвся.

 

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко зявив, що попри заяву Марії Тріли, справу доведуть до висування обвинувачень і справжній винуватець ДТП таки буде покараний.

12.12.2017