ДТП з автівкою Димінського: мати загиблої погодилась на грошову компенсацію і відмовилась від претензій.

 

Марія Тріла – мати загиблої внаслідок ДТП за участю авто президента ФК «Карпати», львівського бізнесмена Петра Димінського – заявила про повне відшкодування збитків, спричинених ДТП, та відсутність матеріальних претензій у зв'язку з аварією, передає УП з посиланням на адвоката охоронця Петра Димінського Віктора Василюка.

 

Відповідна заява від Марії Тріли, за словами адвоката, надійшла на ім'я слідчого та прокурора у кримінальному провадженні за фактом ДТП. 

 

«Нарешті вдалося вибачитись перед мамою дівчини, яка загинула в ДТП 18 серпня 2017 у Львіський області», – зазначив Віктор Василюк. 

 

«Матеріальних претензій у зв’язку з вказаною ДТП не маю, що засвідчую своїм підписом», – зазначила мати загиблої та повідомила про відкликання довіреностей, виданих нею третім особам на представництво її інтересів в судах та інших органах стосовно вищевказаного ДТП.

 

Водночас радник міністра внутрішніх справ, народний депутат Антон Геращенко заявив, що слідство у справі ДТП буде доведене до пред'явлення звинувачень, незважаючи на нові обставини.

 

«Очевидно, що адвокати зробили все від них залежне для того, щоб переконати матір Наталії незадорого і, найголовніше, до початку суду відмовитися від матеріальних претензій до винуватця ДТП. За це їм щедро і платить справжній винуватець ДТП.

 

У МВС та Національній поліції не будуть торгувати честю і пам'яттю загиблої 31-річної дівчини. І доведуть розслідування до пред'явлення звинувачень і оголошення в розшук справжнього винуватця загибелі Наталії Тріли.

 

За її загибель відповість той, хто був за кермом автомобіля, а не підставна особа. Така позиція і міністра МВС Арсена Авакова, і глави Національної поліції Сергія Князєва, і моя особисто», – написав Антон Геращенко на своїй сторінці в мережі Facebook.

 

Як повідомляв Z, 18 серпня автомобіль Петра Димінського став учасником аварії, в результаті якої загинула 31-річна Наталія Тріла.

 

Провину у наїзді на її автомобіль взяв на себе  охоронець Петра Димінського Андрій Борщ. 30 серпня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що проведена експертиза ДНК з подушок безпеки в автомобілі засвідчила, що Андрій Борщ на момент аварії не був за кермом автівки.

 

Рішенням Печерського суду м. Києва від 23 листопада призначено повторну експертизу біологічних матеріалів у справі.

 

Сам Петро Димінський з 22 серпня перебуває поза межами України, на допити у справі не з’являвся.

10.12.2017