Володимир Путін офіційно оголосив про участь у президентських виборах 2018 року.

Про це він заявив в середу, 6 грудня, на зустрічі з працівниками автомобільного заводу ГАЗ у Нижньому Новгороді.

 

 

«Кращого місця і кращого приводу для оголошення про це, напевно, і немає. Дякую вам за вашу підтримку. Я висуватиму свою кандидатуру на посаду президента Російської Федерації», – пообіцяв Путін під час мітингу-концерту, присвяченого 85-річчю підприємства.

 

Після оголошення зал вибухнув аплодисментами. Робітники почали скандувати: «ГАЗ – за вас!» і «Росія!». «Дякую за цю реакцію, дякую за вашу працю, перш за все. Упевнений, що все у нас вдасться», – процитував слова Путіна російський інформаційний портал lenta.ru.

 

На день раніше з питанням про участь у виборах до Путіна звернулися учасники форуму «Доброволець» в Москві. Утім прямої відповіді від кремлівського шефа охочі так і не почули. «Я розумію, що це рішення має бути ухвалене найближчим часом, і воно буде ухвалене», – запевнив тоді Путін.

 

Нагадаємо, що Путін був вперше обраний президентом Росії в березні 2000 року, 2004 році його було переобрано на посаді. З 2008 до 2012 року він працював на посаді голови уряду РФ. А 2012 Путін знову став лідером російської держави.

 

Термін його президентських повноважень завершується 7 травня 2018 року. Чергові вибори президента Росії відбудуться 18 березня 2018 року, виборча кампанія має стартувати в грудні 2017 року.

06.12.2017