Керівництво району домовилось про співпряцю з білорусами.

 

Золочівській район Львівської області та Брестський район Брестської області Республіки Білорусь підписали угоду про партнерську співпрацю.

 

Це відбулось під час офіційного візиту голови Золочівської районної ради Олега Банаха та заступника голови районної ради Андрія Леськіва в Брестський район, повідомили у Золочівській районній раді.

 

«Між Золочівським та Брестським районами у попередні роки склалася і розвивалася тісна співпраця. Тому відновлення партнерських відносин є важливим і актуальним.

 

В угоді передбачається обмін досвідом в галузях запровадження місцевого самоврядування, громадських зв’язків, в області економічного співробітництва у галузях сільського господарства, підприємництва, освіти, туризму, культури та спорту.

 

Угода  діє протягом 5 років. Сторони зобов’язуються приділяти всебічну увагу  підприємствам і організаціям у виконанні завдань, які випливають з реалізації цієї угоди. А також сподіваються на впровадження спільних проектів для залучення інвестицій у свої регіони», – ідеться в повідомленні.

 

Як повідомляв Z, спецслужби Білорусі нещодавно затримали низку українських громадян за підозрою у шпигунстві. Зокрема, ідеться про журналіста та про директора заводу.

29.11.2017