Декларації депутатів і чиновників оприлюднили на порталі міста.

 

Декларації про доходи дрогобицьких депутатів і чиновників розмістили на сайті міста, інформує прес-служба Дрогобицької міськради.

 

Аналітичний модуль е-декларацій чиновників розробили для всієї країни проект «Декларації» BIHUS.info, канцелярська сотня, RBC Group та BRDO. З ініціативи міського голови Тараса Кучми цей сервіс запрацював із відповідними вибірками для мешканців міста.

 

За допомогою нової аналітичної системи можна віднайти декларації за будь-якими критеріями, а отримані результати відображаються у доступних графічних форматах, розповів керівник відділу інформаційних технологій та аналізу Станіслав Гайдер. Основна частина даних – це розділи «Декларації про доходи», «Грошові кошти та активи», «Нерухомість», «Транспортні засоби», «Зобов’язання і видатки», а також додано розділ «Ризик-аналіз».

 

Є можливість зафіксувати верхню або нижню частину значень: наприклад, знайти всіх чиновників із доходом понад 1 мільйон грн на рік. Важливий розділ «Ризик-аналіз», в якому зібрані дані про те, в кого задекларовано будинок, але немає ділянки, або ті, в кого витрати у декілька разів перевищують доходи.

27.11.2017