Охоронцю Петра Димінського, який взяв на себе провину за смертельну ДТП, пред’являть нове звинувачення.

 

З охоронця Петра Димінського Андрія Борща зняли звинувачення у скоєнні смертельної ДТП в с. Ямельня на Львівщині. Проте на нього чекає обвинувачення у приховуванні злочину, заявив народний депутат, радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, передає УНН.

 

«Щодо Димінського. Він продовжує переховуватися за кордоном. Ми знаємо, що та людина, яка була видана за нібито водія "Мерседеса", це не та людина, яка була за кермом. Тому з нього зняті звинувачення в цьому питанні. Йому буде пред’явлено звинувачення, що він сприяв у приховуванні злочину. Димінський перебуває за кордоном вже більш як два місяці», – розповів Антон Геращенко.

 

Також він зазначив, що у слідства є докази того, що охоронець, який взяв на себе провину, на півгодини пізніше приїхав на місце трагедії.

 

ДТП сталася 18 серпня близько 15 год. на автодорозі Львів-Краковець біля села Ямельня Яворівського району.

 

Водій автомобіля «Mercedes Benz С65» скоїв зіткнення з автомобілем «Opel Astra» під керуванням 31-річної жительки одного із сіл Яворівського району. В результаті отриманих травм жінка-водій померла на місці події.

 

Провину за ДТП на себе тоді взяв Андрій Борщ, а Петро Димінський вилетів нібито на медобстеження в Женеву і в Україну досі не повернувся.

 

Раніше Антон Геращенко заявив, що експертиза ДНК-матеріалів усіх причетних до події завершена.

07.11.2017