Убили голову фракції БПП.

 

У Сіверськодонецьку вбили місцевого політика, голову фракції Блоку Петра Порошенка у міській раді Сергія Самарського.

 

Про це повідомив голова Луганської обласної адміністрації Юрій Гарбуз на своїй сторінці у Facebook.

 

"Виявлення і притягнення до відповідальності винних – обов'язок правоохоронних органів і наш борг перед світлою пам'яттю Сергія", – закликав очільник області.

 

Як повідомляє видання Луганщина.UA, на тілі Самарського виявили ознаки насильницької смерті – в нього розбита голова. 

 

Тіло політика виявили біля 01:00 в районі житлового кооперативу "Мрія" після того, як дружина повідомила правоохоронним органам, що він не повернувся додому, хоча ще о 18:00 поінформував сім'ю про те, що виходить із роботи.

 

Речниця поліції Луганщини Тетяна Погукай сказала у коментарі "Українській правді", що правоохоронці розглядають декілька версій убивства.

 

"Основна – убивство на ґрунті його політичної діяльності, бо він був дуже відомою людиною у місті, займав таку активну позицію і дуже підтримував інтереси громадян. Не відкидається версія розбійного нападу й інші версії, пов'язані з його бізнесовими справами, якими він займався до депутатства", – сказала Погукай.

 

Блоґер Денис Казанський зазначив, що Сергій Самарський займав направду патріотичну позицію й активно боровся проти "Опозиційного блоку": "Зіпсував їм багато крові й був кісткою у горлі як в політиці, так і в бізнесі".

 

03.11.2017