СБУ, Нацполіція та ДПСУ посилюють антитерористичний режим.

 

Рада національної безпеки та оборони повідомила про те, що Служба безпеки України, Національної поліції та Державної прикордонної служби отримали доручення посилити антитерористичний і контррозвідувальний режим в Україні.

 

Зі слів секретаря РНБО Олександра Турчинова, терористичні акти, диверсії, зухвалі вбивства, провокування масових безладів, котрі сталися останнім часом в Україні, пов'язані з впровадженням спецслужбами Росії активної фази плану щодо дестабілізації внутрішньополітичного становища в державі, повідомляє прес-служба РНБО.

 

Турчинов вважає, що терористичні акти, спрямовані проти працівників спецслужб та розвідувальників, а також вбивство Аміни Окуєвої "спрямовані на нагнітання страху, розпачу та невпевненості населення у спроможності державних інституцій забезпечити правопорядок та спокій у суспільстві".

 

"З урахуванням цих реальних загроз СБУ, Нацполіції та Держприкордонслужбі України доручено посилити антитерористичний і контррозвідувальний режим, прикордонний контроль та охорону державного кордону з Російською Федерацією, вжити заходів щодо активізації дій з вилучення із обігу незареєстрованої зброї, ефективної протидії озброєній злочинності, контрабанді засобів ураження, боєприпасів, вибухових речовин та їх незаконному обігу. Допомогу в реалізації цих заходів надаватимуть усі силові структури України, а також, я сподіваюсь, ветерани АТО та всі небайдужі громадяни країни", – зазначив секретар РНБО.

 

01.11.2017