СБУ закидає заступнику бурмистра Вишгорода торгівлю наркотиками.

 

Співробітники Служби безпеки України викрили заступника міського голови Вишгорода (Київщина) на незаконному зберіганні та розповсюдженні наркотиків. Посадовця також підозрюють у розкраданні бюджетних коштів.

 

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

 

Оперативники спецслужби встановили, що чиновник спільно зі службовцями міської ради причетний до незаконного заволодіння бюджетними коштами, виділеними на виконання ремонтних робіт у житлових будинках міста.

 

"Правоохоронці задокументували, що до актів приймання виконаних робіт у 2016-2017 роках чиновники вносили завищені дані про обсяги та вартість проведених ремонтів. Частину виділених з бюджету коштів переказували на рахунки фіктивних підприємств і привласнювали зловмисники", – ідеться у повідомленні СБУ.

 

Що ж до наркотиків, то їх виявили під час обшуків у рамках кримінального провадження щодо розкрадання.

 

"У приватній столичній та орендованій у Вишгороді заступником міського голови квартирах оперативники спецслужби вилучили кокаїн, амфетамін та марихуану, раніше були задокументовані спроби реалізації посадовцем наркотиків", – повідомили в прес-центрі СБУ.

 

Правоохоронці вилучили під час слідчих дій фінансово-господарську документацію та електронні носії інформації, "які підтверджують факт незаконного заволодіння державними коштами".

 

27.10.2017