Керівництво області планує відкрити 100 підприємств за 2 роки.

 

Протягом 2017-2018 років керівництво Львівської області планує відкриття 100 нових виробничих підприємств, на яких працевлаштують 20 тисяч мешканців області, заявив голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка сьогодні, 26 жовтня, під час відкриття Міжнародного економічного форуму, передає ЗіК.

 

«Цього року ми відкриваємо в рамках економічного форуму нове підприємство «Бадер», де буде трудитися тисяча нових працівників, ми відкриваємо вітрову електростанцію, нове газове родовище, нову сонячну електростанцію, і ми сподіваємося, що, як і після минулорічного економічного форуму, коли ми отримали 200 нових стартових виробничих майданчиків, цього року кількість буде не меншою, а це дасть найголовніше – нові робочі місця, податки до бюджету», – зазначив Олег Синютка.

 

Він додав, що із відкриттям вітроелектростанції Старосамбірський район стане першим в Україні, що на 100% забезпечуватиме себе власною енергією.

 

Олег Синютка також зазначив, що торік в області відкрили 50 нових виробництв. Цьогоріч темпів не збавляють – кожного тижня в області починають працювати два нові виробництва.

26.10.2017