Олег Синютка підписав заяву Поліни Лі на звільнення.

 

Голова Львівської облдержадмінстрації Олег Синютка підписав заяву на звільнення директорки департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва ЛОДА Поліни Лі, яку в ніч проти 14 жовтня затримали патрульні за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Про це повідомив начальник відділу персоналу та нагород апарату ЛОДА Ігор Гарматій, передає Zaxid.net.

 

«Поліна Лі подала заяву на звільнення вчора, 17 жовтня, і того ж дня Олег Синютка підписав цю заяву. Вона буде звільнена за згодою сторін. Сьогодні в Поліни Лі останній робочий день – їй як держслужбовцю необхідний один день для передачі всіх документів і справ», – сказав Ігор Гарматій.

 

Ігор Гарматій також додав, що протягом більш ніж року, що Поліна Лі пропрацювала у ЛОДА, у неї не було жодних дисциплінарних стягнень.

 

Як повідомляв Z, чиновницю затримали у ніч на 14 жовтня. Вона заявила, що алкотестер патрульних, який показав перевищення вмісту алкоголю в її організмі, зламаний, а всі дописи про цю подію назвала наклепом. Проте вчора оприлюднено аналізи токсикологічної експертизи, на яку чиновниця все ж погодилася.

18.10.2017