Андрій Садовий поїхав на мітинг до Міхеїла Саакашвілі.

Міський голова Львова і лідер "Самопомочі" Андрій Садовий вирушив у Київ, аби взяти участь в "Антикорупційному віче" Міхеїла Саакашвілі. Про це він повідомив на своїй сторінці у мережі Facebook.

 

«17 жовтня буду під ВР як учасник мітингу з трьома чіткими і зрозумілимим вимогами: антикорупційний суд; новий виборчий закон з системою відкритих списків; зняття депутатської недоторканності.

 

Ці речі обціяли в своїх програмах як Президент, так і більшість фракцій парламенту. Пора виконувати обіцянки!» – ідеться в дописі Андрія Садового.

 

«Я можу не погоджуватись з багатьма політиками, які будуть завтра на мітингу. Але я розумію одне – бути тим чи іншим політикам при владі, повинен вирішувати народ. Якщо не ухвалити ці три законопроекти, то незабаром народ вже нікого вибирати не буде. Владу призначатиме олігархія!» – додав він.

 

Організатором «антикорупційного віче» є лідер РНС Міхеїл Саакашвілі, який також раніше анонсував присутність на заході Андрія Садового, Анатолія Гриценка, «єврооптимістів і практично всіх лідерів опозиції».

17.10.2017