ДП «Львіввугілля» матиме нового керівника.

 

Учора, 12 жовтня, у Києві відбувся конкурс на посаду генерального директора ДП «Львіввугілля», переможцем якого став Олександр Францішко, інформує Незалежна профспілка гірників України.

 

Прес-секретар держпідприємства Марина Громик повідомила, що на посаду претендували троє учасників: теперішній виконувач обов’язків гендиректора ДП «Львіввугілля» Олег Акімов, директор шахти «Степова» Микола Клюка та Олександр Францішко, передає Гал-Інфо.

 

За словами Марини Громик, наразі невідомо, на який термін підпишуть контракт із новим керівником, адже офіційних документів про призначення ДП «Львіввугілля» ще не отримало.

 

Наступним етапом призначення на посаду буде спеціальна перевірка, після якої міністр енергетики Ігор Насалик має видати наказ про призначення.

 

Олександр Францішко у 2005 році був призначений заступником, а з 2007-го – першим заступником міністра вугільної промисловості України. Раніше працював заступником директора і директором з економічних питань на шахті «Нововолинська», керував Західноукраїнською вугільною холдинговою компанією, був у керівному складі «НАК «Вугілля України».

13.10.2017