Стигматик Ілля Катальдо зустрінеться з ієрархами УГКЦ та РПЦ.

 

Завтра, 14 жовтня, увечері до Львова прибуде брат Ілля Катальдо з Кальві (Італія), стигматик, який уже впродовж десятиліть щороку у Страсний Тиждень фізично відчуває Страсті Христові. В неділю та понеділок за участю Іллі Катальдо відбуватимуться Божественні Літургії, а після служб він прийматиме людей, інформує прес-служба Львівської міськради.

 

У неділю, 15 жовтня, у храмі Воскресіння ГНІХ УГКЦ (вул. Городоцька, 319а) об 11 та 13 год. відбуватимуться Божественні Літургії за участю брата Іллі, а з 14:30 він тут же прийматиме людей.

 

У понеділок, 16 жовтня, передбачена зустріч брата Іллі із Митрополитом Ігорем та Архієпископом Мечиславом Мокшицьким.

 

У вівторок та середу (17–18 жовтня) у храмі Воскресіння ГНІХ УГКЦ (вул. Городоцька, 319 а) о 9 год. триватимуть Божественні Літургії за участю брата Іллі, а з 10:30 у храмі брат Ілля прийматиме людей.

 

«Муки стигматика знято на відео, а ченця неодноразово оглядали лікарі, які підтвердили його здоровий глузд і надприродний характер ран. Щодо офіційного ставлення Церкви до стигматів брата Іллі, то наразі вона ні не визнає, ні не заперечує цього, а спостерігає за його діяльністю», – ідеться в повідомленні.

 

Діяльність брата Іллі не має церковного схвалення. Також на території дієцезії, де розташовано містечко Кальві, його просять не організовувати молитовних зустрічей.

13.10.2017