Ще двоє людей померли від отруєння грибами.

 

Двоє людей, яких госпіталізували у Львівську обласну клінічну лікарню через отруєння блідою поганкою, цієї ночі померли, передає Zaxid.net.

 

Це 59-річний чоловік з Радехівського району та 73-річна жінка з Жидачівського району.

 

«Вони вчора були вкрай важкі. І сьогодні вночі, незважаючи на всю проведену терапію, померли», – розповіла заступниця головного лікаря Львівської обласної клінічної лікарні Лілія Юхимів.

 

Також вчора у лікарню поступила сім'я зі Львова. Жінка в реанімації, чоловік в гастроентерології. Дитину госпіталізували у Західноукраїнський медичний центр. За результатами клінічних аналізів, вони також отруїлися грибами.

 

Станом на зараз в обласній лікарні у реанімації перебуває чотири пацієнти. Їхній стан залишається важким. У відділенні гастроентерології двоє осіб.

 

Шестеро людей потрапили в лікарню з підозрою на отруєння блідою поганкою у минулі вихідні. У реанімацію Львівської обласної клінічної лікарні госпіталізували п'ятеро дорослих з Радехівського та Жидачівського району. 15-річного хлопця шпиталізували у реанімацію Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру, він у важкому стані. Згодом ще двох людей привезли з Радехова.

 

Як повідомляв Z, наприкінці вересня від отруєння блідою поганкою помер 47-річний чоловік з Яворівщини.

 

У Тернопільскій та Івано-Франківський областях від отруєння грибами померли дві дитини.

10.10.2017