121 новобранець розпочав навчання у патрульній поліції.

 

У патрульній поліції Львова сьогодні, 9 жовтня, розпочав навчання 121 новобрнець, повідомили в прес-службі відомства.

 

Перед навчанням кандидати на службу складали комп’ютерні тести на загальний рівень знань та фізичну підготовку, проходили військово-лікарську комісію, психологічне тестування та особисту співбесіду.

 

Заняття проводитимуть щоденно протягом чотирьох місяців. За цей час слухачі мають вивчити весь спектр дисциплін, які необхідні в роботі патрульного. Цього разу особливу увагу приділятимуть практиці. Майбутні поліцейські будуть набиратися досвіду в інспекторів на лінії, які розкажуть про нюанси роботи та можливі шляхи виходу з конфліктних ситуацій. Після навчання всі, хто досягнули фінішу, складуть присягу та приступлять до виконання своїх професійних обов’язків з охорони громадського порядку.

 

«Дуже чекаємо поповнення, оскільки об’єм роботи у Львові суттєво збільшився. Нові патрульні мають більш свіжий погляд і зможуть побачити проблеми міста з іншого боку», — розповів начальник Управління патрульної поліції міста Львова Роман Пилипенко

 

Набір до патрульної поліції Львова триває і надалі, заяви на участь у конкурсі приймають на офіційному сайті патрульної поліції. Серед основних вимог до майбутніх інспекторів: громадянство України; вік від 20-ти до 35 років; повна загальна середня або вища освіта; наявність посвідчення водія категорії В; готовність до служби в будь-якому місті України у зв’язку зі службовою необхідністю.

09.10.2017