Словенія поділиться досвідом будівництва сміттєпереробних заводів.

 

Сьогодні, 5 жовтня, міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся з Надзвичайним та Повноважним Послом Словенії в Україні Наташою Прах. Під час вони зустрічі обговорили співпрацю посольства з містом, інформує прес-служба Львівської міськради.

 

Надзвичайний та Повноважний Посол Словенії в Україні запевнила, що готова до розширення співпраці в екологічних проектах, та запросила до обміну досвідом в питанні будівництва сміттєпереробних заводів, зокрема покликала відвідати Любляну.

 

«Ми знов приїхали до Львова. Ми є партнером львівського Еко-форуму, одна з наших словенських фірм. Активну співпрацю ми розпочали минулого року після Форуму, обидві сторони розцінюють її позитивно. Нам цікаві всі екологічні проекти. Ми зацікавлені у співпраці і бажаємо мати більш стратегічну співпрацю зі Львовом на довший час. Добре, що усі проекти зараз реалізовуються на основі тендеру, це важливо, щоб був ефективний результат», – розповіла Наташа Прах.

 

Завтра на Еко-форумі, що триває у Львові, фірми зі Словенії будуть презентувати свій досвід з будівництва сміттєпереробних заводів.

 

Також під час зустрічі сторони поспілкувались про перспективи розвитку авіасполучення між містами Словенії та Львовом.

05.10.2017