Марцінків погрожує пікетувати Гончарука через перевірки на локомотиворемонтному заводі.

 

Івано-Франківська міська рада стала переможцем аукціону з продажу локомотиворемонтного заводу ще 22 серпня, але досі права власності на нього не отримала, написав на своїй сторінці в мережі Facebook міський голова Руслан Марцінків.

 

Зараз, за словами Руслана Марцінківа, почали перевірку правомірності продажу заводу містові. У відповідь міська влада погрожує пікетувати облдержадміністрацію.

 

«Зараз на локомотиворемонтний завод прислали перевірку. Найближчими днями проведу зустріч з працівниками підприємства. Ми так цього всього не залишимо. А що робити? Будемо пікетувати ОДА. Людям по три місяці не виплачують зарплати. Місто б виплатило, але не уповноважене на це. Нічого, вижили за Януковича – й тут прорвемося. Будемо стояти за правду», – написав Руслан Марцінків.

 

Івано-Франківську міську раду визнали переможцем конкурсу з продажу локомотиворемонтного заводу. 99,5% акцій заводу куплені за 33 млн 920 тис. грн.

 

Івано-Франківську міську раду визнали переможцем як єдиного учасника торгів. Попереднього разу, 6 липня, міську раду вже оголошували переможцем, але комісія змінила своє рішення й оголосила повторні торги.

04.10.2017