У дитячому садочку виникла пожежа.

 

3 жовтня у Львові трапилась пожежа у приміщенні приватного дитячого садочка на вул. Вербовій, 17, інформує прес-служба ГУ ДСНС Львівщини.

 

О 13:19 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в 2-поверховій будівлі приватного дитячого садка, займання сталося в електрощитовій на 1-му поверсі будівлі.

 

На місце події негайно було направлено 2 пожежно-рятувальні підрозділи.

 

Займання спричинило до щільного задимлення у будівлі. До прибуття рятувальників вихователі евакуювали дітей із задимленого приміщення. Загалом із садка на свіже повітря вивели 40 малюків.

 

«Через щільне задимлення рятувальникам довелось працювати в апаратах захисту органів дихання. За допомогою вогнегасника фахівці ДСНС ліквідували займання. Окрім цього, рятувальники обстежили приміщення садка, аби переконатися, що всі діти евакуйовані. Також фахівці ДСНС винесли малюкам теплі речі та ковдри, аби вони змогли на вулиці дочекатися своїх батьків», – ідеться в повідомленні.

 

О 13:32 пожежу локалізували, а о 13:33 повністю ліквідували. Постраждалих на місці події немає. Причину пожежі з'ясовують.

03.10.2017