ФСБ повідомила про затримання українського аґента.

 

Російські спецслужби заявили про затримання у Криму двох "аґентів", котрі нібито стежили за Чорноморським флотом та передавали інформацію Україні.

 

Один із затриманих – військовик Дмитро Долгополов, його підрозділ розташований у Криму, повідомляє російське видання ria.ru.

 

Дмитрові інкримінують державну зраду (себто зраду Росії).

 

Разом із солдатом затримали і жінку на ім'я Анна Сухоносова.

 

Водночас Генштаб Збройних сил України заперечує співпрацю із Долгополовим. Представник прес-служби Владислав Селезньов заявив, що для української армії той є зрадником.

 

"Ще один приклад сумних перспектив зрадників України. Діма Долгополов. Служив в лавах ЗС України (майор, заступник по роботі з особовим складом в артилерійському дивізіоні 406 окремої артилерійської бригади в Сімферополі), у 2014-му зрадив присязі та перейшов на службу до окупантів, бо там більше грошей платили. Нині затриманий ФСБ", – написав Селезньов на своїй сторінці у Facebook.

 

Владислав поставив під сумнів здатність Дмитра працювати під прикриттям, бо той "є фахівцем із «занурення» в інших сферах". "Висновки робіть самі. Бог – він такий: все бачить", – додав офіцер.

 

29.09.2017