Кандидати на посаду головлікаря обласної психлікарні зустрінуться на теледебатах.

 

Сьогодні, 25 вересня, на телеканалі «Перший Західний» відбудуться теледебати між кандидатами на заміщення посади головного лікаря комунального закладу Львівської обласної ради «Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня».

 

Участь у теледебатах візьмуть Андрій Голдун, Олександр Губар та Богдан Чечотка, інформує прес-служба Львівської облради.

 

Дебати розпочнуться о 20:20. Телефон студії: 0 (800) 60 32 64.

 

Андрій Голдун – має вищу освіту за спеціальностями «лікувальна справа», «державне управління», вищу кваліфікаційну категорію за спеціальностями «дерматовенерологія», «організація і управління охороною здоров’я». Має досвід роботи за лікарською спеціальністю 15 років 7 місяців; стаж роботи за фахом «організація і управління охороною здоров’я» – 8 років 5 місяців. Був лікарем у Львівському обласному шкірно-венерологічному диспансері. З 2009 року працює в департаменті охорони здоров’я ЛОДА. 

 

Олександр Губар також має вищу освіту за спеціальністю «лікувальна справа» (Львівський національний медичний університет), пройшов підготовку в клінічній ординатурі за спеціальністю «психіатрія» (Львівський національний медичний університет), вища кваліфікаційна категорія за спеціальністю «психіатрія»; проходить навчання на факультеті суспільних наук Українського католицького університету за спеціальністю «управління державними закладами та підприємствами, публічне адміністрування»; учасник бойових дій – учасник АТО; стаж роботи за лікарською спеціальністю – 10 років 5 місяців; стаж роботи за фахом «організація і управління охороною здоров’я» – 8 місяців. Працював лікарем, згодом завідувачем відділення кризових станів у Львівській обласній клінічній психіатричній лікарні. Зараз виконує обов’язки головного лікаря КЗ ЛОР «Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня». 

 

Богдан Чечотка закінчив Івано-Франківську державну медичну академіяю, хірург. Має вищу кваліфікаційну категорію за фахом «організація і управління охороною здоров’я»; стаж роботи за лікарською спеціальністю становить 20 років 1 місяць; стаж роботи за фахом «організація і управління охороною здоров’я» – 10 років 5 місяців. Працював лікарем-хірургом, згодом головним лікарем в Миколаївській центральній районній лікарні. Очолював департамент охорони здоров’я ЛОДА. Зараз є директором ТзОВ «Авто Спа Україна».

25.09.2017