У справі про вбивство "свободівця" затримали депутата міської ради.

 

Співробітники Національної поліції, Служби безпеки України та прокуратури затримали трьох осіб, яких підозрюють у причетності до вбивства депутата ВО "Свобода" Олега Супруненка.

 

Про це повідомляє аґенція УНІАН.

 

Як зазначив речник Національної поліції Ярослав Тракало, членів злочинної групи обґрунтовано підозрюють у розбійному нападі зі завданням тяжких тілесних ушкоджень, котрі спричинили до смерті Супруненка.

 

"Наразі затримано три особи. Члени групи дали покази щодо причетності у вчинені розбійного нападу. Також перевіряють інформацію щодо причетності до цього злочину інших осіб", – сказав Ярослав.

 

З його слів, у середу очікують оголошення підозри затриманим, а також обрання їм запобіжного заходу.

 

Водночас, джерело у Нацполіції повідомило УНІАН, що серед затриманих є депутат Миргородської міської ради від Радикальної партії Хачатур Хачатрян. Цю інформацію також підтвердив лідер РПЛ Олег Ляшко на свої сторінці у Facebook.

 

Голова фракції ВО "Свобода" у Миргородській міськраді Олег Супруненко помер 7 серпня 2017 року. 12 липня в Миргороді опівночі на депутата напали невідомі в масках та побили його. До лікарні Олега привезли в стані коми із серйозними травмами голови та численними переломами.

 

20.09.2017