Театр Лесі Українки більше не скасовуватиме вистав у погану погоду.

 

КП «Львівський драматичний театр імені Лесі Українки» 12 вересня підписав договір з ТОВ «Дельтабуд» про ремонт даху та фасаду театру, передають Наші гроші з посиланням на ProZorro.

 

Сума угоди становить 10,5 млн грн. Переможець торгів за надані кошти повинен розібрати та встановити нове перекриття даху, замінити вікна та двері, відреставрувати фасад, залишивши незмінним загальне оздоблення.

 

За кошторисними розрахунками, підрядник отримає 281 тис. грн прибутку (2,67% від суми), а на зарплату працівникам витратить 3,3 млн грн – 31,9%.

 

Єдиним конкурентом на торгах виступило колективне підприємство «Центр комплекс», що пропонувало виконати роботи за 9,1 млн грн, що на 13% дешевше. Саме з ними театр мав намір укласти угоду, але «Центр комплекс» не надав кошторису, відтак його пропозицію відхилили.

 

Кінцевими бенефіціарними власниками ТОВ «Дельтабуд» є львів’яни Олег Костик та Іван Ганик.  Загалом фірма уклала три угоди на 19,7 млн грн, серед них і підряд від ЛНУ ім. І. Франка на реконструкцію будівлі санаторію та поліклініки під студентський гуртожиток на 9,07 млн грн.

 

Раніше у Театрі Лесі Українки були випадки, коли вистави скасовували через несприятливі погодні умови.

18.09.2017