Ліга Європи: "Динамо" перемогло, "Зоря" програла.

 

Київське "Динамо" перемогло албанський клуб "Скендербеу" з рахунком 3:1 у 1-му турі групового етапу Ліги Європи 2017/18. Кияни здолали суперників завдяки голам Сергія Сидорчука, Жуніора Мораєса та Дьємерсі Мбокані. За "Скендербеу" забив Гієргі Музака.

 

Про це повідомляє "Футбол 24".

 

Перший гольовий момент у матчі створив Алі Соу, коли пробив біля стійки воріт Максима Коваля. Одразу після цього епізоду Денис Гармаш вийшов сам на сам з голкіпером і замість удару віддав невдалий пас. Відкрити рахунок також міг Домагой Віда, який пробив головою повз ворота "Скендербеу".

 

Після кількох атак "динамівців" гол албанської команди видавався зовсім нелогічним: Музака без перешкод промчав метрів 25 у центрі поля та точно пробив у ближній кут. Постріл суперника не встиг заблокувати Тамаш Кадар, що був найближче до Гієргі.

 

Одразу після перерви кияни відповіли двома голами. Спочатку Сидорчук наважився на удар з-за меж штрафного майданчика та потужним пострілом під поперечку зрівняв рахунок. Через дві хвилини атака "Динамо" знову стала гольовою, коли Мораєс замкнув простріл Дерліса Гонсалеса.

 

У середині тайму Кадар пішов у чужий штрафний майданчик під час подачі з кутового прапорця та заробив пенальті. Мбокані впевнено реалізував одинадцятиметровий. 

 

Натомість луганська "Зоря" в грі на "Арені Львів" програла шведському клубові "Естерсунд" – 0:2. Перемогу гостям принесли голи Семана Годоса та Альхайї Геро.

 

Обидва голи виникли внаслідок невдалих офензив луганців. Спершу, на початку другого тайму, в центрі уваги опинилися Караваєв та Громов: перший класно віддав, а другий – пробив біля дальньої дев'ятки. "Зоря" одразу отримала атаку у відповідь та пропустила – Кен Сема перехопив м'яч у центрі поля та віддав вдалий пас на Годоса, той легко переграв Луніна.

 

Наприкінці матчу гравці "Зорі" пережили подібне. Караваєв подав у штрафний майданчик, де удар головою Чечера в бік порожніх воріт заблокував захисник. Після цього "Естерсунд" провів контрактаку – Геро увірвався у штрафний майданчик та потужним ударом влучив у "дев'ятку" воріт Луніна.

 

15.09.2017