Андрій Садовий і посол Данії обговорили перспективу авіасполучення з данськими містами.

 

Сьогодні, 12 вересня, відбулась зустріч міського голови Львова Андрія Садового з Надзвичайним та Повноважним Послом Данії в Україні Рубеном Мадсеном, інформує прес-служба Львівської міськради.

 

Під час зустрічі сторони говорили про ревіталізацію промислових площ, урбаністичні заходи, стратегію креативної економіки, культурний менеджмент та розвиток авіасполучення між Львовом та містами Данії.

 

«У Львові проживає прекрасна спільнота данців, ми якісно співпрацюємо. Я би, звичайно, хотів, щоби кількість інвестицій з Данії у Львів збільшувалась», – сказав міський голова Львова Андрій Садовий.

 

Тим часом у Львівській національній галереї мистецтв ім. Б. Возницького триває виставка сучасного данського мистецтва.

 

«Виставка «Поміж нами» є першою презентацією данського сучасного мистецтва в Україні такого формату. Виставка породжує думки про рух та позиціювання людського індивідууму у сучасному світі. З її допомогою «Данське народне мистецтво» має на меті розглянути ці питання детальніше та дослідити, що саме відбувається на людському та міжлюдському рівні у сучасному глобалізованому світі», – зазначили в прес-службі.

12.09.2017